Amennyiben észrevétele van vagy hibát észlel, kérjük küldjön e-mailt!

Sorrend időben: csökkenő / növekvő
1 / 1 oldal
 hozzászólás/lap
feb. 07. 17:54 | 8/8
Rettenetes film!
Egy 50-es nő végtelen párkapcsolati nyűglődése, sehova nem vezető párbeszédekkel, érthetetlen és hiteltelen jelenetekkel (pl. a művészek erdei sétájánál). Üres, semmitmondó alkotás. J.Binoche, aki egyébként szerintem jó színésznő, képtelen hitelesen eljátszani a szerepet - talán mert tőle is annyira távol áll?! Nem is értem, hogy vállalhatta el. Nálam 1 pont a 10-ből!
jan. 25. 13:28 | 7/8
Csodálatos film, mindenkinek látni a kell, aki kedveli Juliette Binoche-t és a romantikus filmeket.
jan. 07. 21:00 | 6/8
Borzalmas
jan. 03. 23:32 | 5/8
Budapesten csak feliratosan adják?????
 | Válasz
2017. dec. 31. 19:51 | 4/8
Annyira unalmas már, hogy minden hónapban bejön egy ehhez hasonló modernista, agyoncicomázott, üres francia \"vígjáték\"! Hová tűntek az elvont, atom-abszurd francia játékfilmek?!
2017. dec. 30. 20:54 | 3/8
A film a 60-as évek francia impresszionista filmjeinek stílusát idézi meg, vagyis érzéseket, benyomásokat kelt. Nem akar semmit a szánkba rágni, hanem felvillant és nyitva hagy érzelmi szituációkat, és mindezt teszi franciás könnyedséggel. Juliette Binoche most is fantasztikus, valóban beragyogja a filmet, ahogyan ezt a Le Figaro kritikusa is megállapította. Györgyi Anna is kiváló, aki most is Binoche magyar hangja a szinkronos verzióban.
2017. dec. 29. 20:25 | 2/8
Én életemben még ennyire borzalmas filmet nem láttam! Azoknak ajánlom akik altatót keresnek, jellegtelen semmitmondó párbeszédek,csapnivaló szinkronhang. De a legnagyobb fájdalmam hogy a tartalma is nulla! Fel nem foghatom, hogy nyert ez a film díjat Cannesben és azt sem hogy a főszereplő Juliette Binoce hogy adhatta a nevét a filmhez. Egy komplett kínszenvedés volt az egész film,sajnos számomra is az volt :(
2017. dec. 29. 13:22 | 1/8
A film (?) rettenetes! Végtelen vergődés, olyan érzelmekkel, amit még egy skizofrén is jobban átél és átad a környezete felé. A párbeszédek hangsúlyai álmosítóak és tartalmatlanok, a cselekmény (ami ki sem alakul!) annyira jelentéktelen, hogy szívesebben néztem volna egy csiga munkanapját, mivel még az is mozgalmasabb. A nézők fele a film közepéig elment, követtük őket!!
1 / 1 oldal
 hozzászólás/lap