Amennyiben észrevétele van vagy hibát észlel, kérjük küldjön e-mailt!

Sorrend időben: csökkenő / növekvő
Téma: Swing
  • Következő
1 / 8 oldal
 hozzászólás/lap
2017. dec. 02. 21:46 | 106/106
Tökéletes kikapcsolódás szombat estére. Néhány gyenge átkötő jelenttől eltekintve, színvonalas, kellemes film, sok jó zenével, és néhány nagyszerű színésszel.
2017. aug. 08. 00:18 | 105/106
Kiszámítható történet, de a három zseniális nő es a Kulka miatt kellemes szórakozás.
2017. máj. 21. 10:31 | 104/106
nem tetszett
2017. máj. 21. 09:39 | 103/106
E film kapcsán ismét meg kell erősítenem, hogy készülnek élvezhető filmek Magyarországon napjainkban is. Vannak benne ripacs jelenetek is, valóban, de ettől eltekintve az emberi drámákat nagyon megfelelően bontogatja ki.
2016. dec. 05. 14:04 | 102/106
Abszolút vállalható magyar film.
A poénok , viccek valóban régiek.
Aki viszont a hibákat keresi, az nyilván talál is.
Csak szólok , hogy az sem igaz ám, mikor
Bruce Willis 97 rossz fiút mészárol le egyedül
és megment egy várost, vagy esetleg az
egész emberiséget :)
 | Válasz
2016. okt. 09. 21:34 | 101/106
Ez a film brutálisan rossz. Egy vidám filmre számítottam, de ezen a filmen csak feszengeni lehet a sok unalmas és kínos jelenet miatt. Döbbenet mennyire elfecsérlik itt a tehetségüket, Kulka, Csákányi, Törőcsik(?!). Szégyen, hogy megírnak ezeknek a színészeknek ilyen lehetetlenül unalmas, semmit mondó filmet. De azt sem értem miért vállalták el, talán mert ha nem szerepelnek meg se nézné senki a filmet de ez egy nesze semmi...Nem is maradt meg semmi belőle, csak a sok mű, táncjelenet, bénázás, idiótaság. Iszonyatosan untam, csak azért néztem végig mert nem itthon töltöttem le.
2016. szept. 28. 01:28 | 100/106
Ez a film vérciki. Mondom ezt musical-, revü- és hollywoodi giccsrajongóként. Ebben a filmben hiteles megnyilvánulás alig akadt, egy nevetséges ripacskodás tökéletesen kiszámítható klisétengerben. A forgatókönyv nagyjából annyira ötletes és eredeti, mintha én írtam volna, ráadásul akkora hülyeségekkel, hogy csodálom: senki nem szólt az alkotóknak, hogy „hé, ez így nem annyira lesz oké…”Kezdjük azzal SPOILER!, hogy egy csupagörcs óvónéni, aki elszökik minden meghallgatásról, nem fog nekiállni kornyikálni egy első osztályú étteremben, annyira nem, hogy még bemenni sem mer egyedül. Pláne, ha pénze se nagyon van kifizetni egy vacsorát. Ráadásul Pomázra nem busz, hanem Hév jár, és a vezető óvónői poszt sem királyság, hogy apáról fiúra, azaz itt anyáról leányra szálljon. Tegyük fel, hogy elhiszem: a kiöregedett, magányos dizőz beenged három vadidegen nőt és egy kisfiút a lakásába, miközben hármuknak összesen nincs annyi pénze, hogy kifizessék a villanyszámlát. Tegyük fel, hogy elhiszem, az egyik csajnak van egy olyan végtelenül önzetlen meleg barátja, aki egy fillér nélkül színpadra teszi őket egy csillivilli produkcióval. De azt már hadd ne higgyem el, hogy néhány hétnyi próba után az egykori tehetségkutató-töltelék, a túlsúlyos énektanár meg az óvónéni olyan produkciót nyomnak le a buzibárban, ami mikrofonnal és anélkül is CD-minőségben szól, és vérprofi, s miközben ilyen hihetetlenül tehetségesek, a Balatont kínosabbnál kínosabb számokkal haknizgatják körbe. SPOILER vége.
A filmben összesen két olyan poén hangzik el, aminek nincs minimum félméteres szakálla, bár nem kizárt, hogy azok sem eredetiek, csak én még nem ismertem. És ahogy már előttem is írták, érthetetlen, hogy Ónodi Esztert miért nyomják ilyen szinten, közel sem akkora tehetség. A Boldog születésnapot-ban még ígéretesnek látszott, az Aglája meg remekül illett a karakteréhez, de basszus, senkinek nem tűnt föl, hogy minden szerepben tök egyforma, és évről évre egyre hiteltelenebb? Tényleg nincs Magyarországon nála tehetségesebb 30-as színésznő?
Nagy kár, hogy a magyar színészek többsége egyelőre nemigen ismerte fel, hogy filmen tök máshogy kellene játszani, mint színpadon. (Ritka kivételt képez Kulka János, és a jelen műalkotásban nem szereplő Nagy Ervin).
2016. márc. 25. 18:03 | 99/106
Én egy dolgot jegyeznék meg a filmmel kapcsolatban:

Miért nem swing a filmzene?

Ha a film címe Swing, és egy SWINGET éneklő trióról szól, akkor miért kell magyarnótát és tüc-tüc-muzsikát hallgatnom swing helyett?
2015. dec. 11. 14:20 | 98/106
Nem ,nem vagyok bennfentes, bár több forgatáson találkoztam Koltaival, de nem sok szót váltottunk. A szakmában mennek a pletykák, ki tudja az igazat,ki pedig csak pletykál. Hallunk ezt azt. Persze, a kutya hűséges, de csak nézd meg, brigitte bardot-ot, milyen csodaszép, szexi nő volt, aztán élete fénypontján, váltott és egy kutyás macskás öregasszony lett,mint Ave asszony a kis Mukkban :D :D A keleti boszorka nem néz így ki, az Óz-ban.
Az tény, hogy én is úgy élek, hogy nem vagyok senkié.A magamé vagyok, amíg egy életközösség működik két ember között, addig maradok, viszonylag még hűséges is vagyok :P ,de én ezt picit máshogy fogom fel,de ez már végkép nem ide, a filmhez tartozik :)
2015. dec. 10. 18:32 | 97/106
Csak nem te voltál az ugródeszka Koltai új életéhez? Nagyon bennfentes vagy :D
Egyébként a kutyák állítólag hűségesek. Úgyhogy megértem Pogány Juditot, egyből nyolcat be is speizolt.
Azt igazán jó pasikra szokták mondani, hogy mivel közkincs, osztozhatunk rajta, vagyis kénytelenek vagyunk :D nem tudom, Koltai papa annak számít-e... :D

Remélem a témának megfelelően kellően komoly voltam.
2015. dec. 08. 23:04 | 96/106
Visszaolvastam saját magam, mert már arra sem emlékeztem, hogy láttam ezt a filmet :D :D Ezek szerint mély nyomokat nem hagyott bennem.
Nem Csákányi szerepével volt bajom, hanem magával Csákányival és ahogy említettem a Pogány Judittal - a hülyék kedvéért (nem te, aki beszólna miatta), tudom, hogy ő nem játszik benne, csak mint anti-nőt említettem meg - , hogy akik képesek ilyen borzalommá romlani, csodálkoznak, hogy megcsalják őket.
Pogány Juditot megcsalta a Koltai - vajon miért? - és ezen úgy besértődött a Pogány, hogy kidobta Koltait. A színész túllépett a dolgon és új nője van, Pogány Judit, meg él a 8 kutyával,mint a Böjti boszorka, ahelyett, hogy elfogadta volna, hogy igen, mást is csaltak már meg és még fognak is, én meg ugye ronda vagyok,mint egy lőtt seb, így szemet hunyok felette. Nem, ő primadonna volt és most magányos. Bravó!
Szóval nekem az ilyen emberekkel van bajom, akik mindent elkövetnek, hogy igénytelenül nézzenek ki (ruha, haj, cipő) , nem a súlyával van bajom, mondtam. Jártam már kifejezetten duci lánnyal, de olyan nőies volt, hogy nem zavart.

A filmbeli karakter pont ott bukott nálam, hogy csodálkozik,miért lép le a férje egy jó csajjal,még ha savanyú is, amikor tükörbe sose nézett még. Ha úgy nézett volna ki a film elején is,mint a végén, és úgy csalja meg a férje, abba már én is belekötöttem volna. :)
2015. dec. 08. 13:41 | 95/106
Szerintem most igazságtalan vagy. Fantasztikus volt Csákányi Eszter szerepe és alakítása, számomra messze ő volt a legjobb, és nagyon életszerű volt a története. Kapuzárási pánikos, dagadt, rusnya apuci lelép egy harmincassal fiatalabb sótlan picsával, már bocs. Semmivel sem volt Csákányi megjelenése igénytelenebb, mint a férjéé, sőt, benne legalább volt valami szerethető. Megjegyzem közöm nincs egy csákányis megjelenéshez, nem az igénytelen ducik nevében szóltam be :D csak nehogy már... azonkívül nem ez a klasszikus női elhagyás és leépülés iskolapéldája szerintem.

A film egyébként kellemes meglepetés volt, főleg ha keveset várunk egy magyar filmtől. Helyenként a maga szokásos módján kínos a modorossága, nyeglesége, de szerintem ez még belefért, ezzel együtt szórakoztató volt. Igazi csalódást csak akkor éreztem, amikor a "lányok" énekelni kezdtek, ennél valahogy ütősebbet vártam.
2015. nov. 15. 10:07 | 94/106
"siralmas, gyatra, Törőcsik Mari miatt kapott +3 csillagot tőlem, a négyhez"

... és az már majdnem annyi, mint amennyit én adtam a filmre, pedig nekem kimondottan tetszett. :-)
Tanulság: a "siralmasan gyatra" kategória nem a 7, hanem a 3, vagy még kevesebb csillag. Elvégre azért van a tízes skála hogy árnyaltan lehessen értékelni. :-)
 | Válasz
2015. nov. 14. 21:00 | 93/106
ez egy svung mentes swing...siralmas, gyatra,
Törőcsik Mari miatt kapott +3 csillagot tőlem, a négyhez
2015. aug. 09. 13:53 | 92/106
Ja!?? Akkor itt is érvényes, hogy nem kell mindent elhinni sem a fülnek, sem a szemnek.
Valóban nehéz zene a többszólamú szving lazán, könnyedén, virtuózan.
Ezért mondtam, hogy a szereplők megválasztása is művészet.
Nagy várakozással ültem le megnézni, mert a beharangozások alapján egy nagy durranást vártam. Nem az volt.
Valamit valamiért megalkuvásra kényszerülünk mindenben.Velük akartak filmet csinálni. Hogy nem mindenre képesek, el kell néznünk. Mert a jó énekesek meg nem lettek volna jó színészek? Ha jó énekesek, jó színészek, akkor meg nem azok, akikkel filmet akartak csinálni?Mindegy:)
  • Következő
1 / 8 oldal
 hozzászólás/lap