Amennyiben észrevétele van vagy hibát észlel, kérjük küldjön e-mailt!

Sorrend időben: csökkenő / növekvő
1 / 3 oldal
 hozzászólás/lap
feb. 17. 17:01 | 44/44
Idáig is tudtam, hogy egy végtelenül buta és üresfejű emberek élnek országukban, de végigolvasva az itt leírt hozzászólásokat ha lehet még jobban elszégyellem magam, hogy ilyen ostoba nép vagyunk mi. Elképesztő, hogy szinte senkinek nem jön át a mondanivalója a lényege ennek a filmnek. Sokkal jobb mint a homár, ez már már remekmű. Rendkívül a hatása alá lehet kerülni, felkavaró, lebilincselő. Nagyszerű alkotás, nagyszerű színészi játékok (egytől egyig), kiváló operatőri munka, remek forgatókönyv és szuper rendezés. Ezzel lehet összefoglalni ezt a filmet, aki pedig nem érti és ezeket a sületlen, buta pocskondiázásokat leírja, az jobb lenne ha magában tartaná, mert saját magáról állítja ki szegénységi bizonyítványát arról, hogy bizony egy buta, üresfejű ember, aki jobban tenné ha nem írogatni ilyen ostobaságokat egy filmről, amit egyszerűen a gyenge szellemi színvonalával nem fogott fel.
Bocsánat de már nagyon elszomorít az ami itt körülvesz minket.
Nézzétek az Amerika kapitányt meg a Marvel többi remekművét az való nektek. Csak azt tudnám miként vesztek erre a filmre jegyet, mi alapján esik erre a választás.
Na mindegy...
feb. 13. 20:57 | 43/44
Lehangoló, depressziós hangulatú, thrillerbe ágyazott dráma. A Martint játszó Barry Keoghan teljesen hitelesen adta a karakterét. Tehetséges színész, még hallunk felőle.
feb. 13. 16:01 | 42/44
Jobban tudod minek kérdezed? Kell a jóváhagyás?
Hülye vagy?
feb. 12. 19:34 | 41/44
Ugye most csak trollkodsz?:)
feb. 12. 08:56 | 39/44
Végig nyomasztó, érzelmek aligha vannak.
Még úgy tudnám elképzelni, mint egy dokumentum filmet, ahol egy mesélő elmondja az egészet, s közben látjuk a film történéseit.
Barry Keoghan nagyszerűen hozta a szerepet, karaktert. Érzelemmentes tekintet, arc. Farrell, és Kidman is hiteles számomra a szerepében.
Azt hiszem Lanthimos megkapta a szinészektől, amit akart; üres, beteg, rideg, nyers. Ha ez volt a cél (gondolom igen), akkor 10/10.
Ha nem, akkor is egy olyan mozi, amin gondolkodsz, a hatása alatt vagy, nem felejted el egyhamar. Eléggé nehéz film...
feb. 11. 19:40 | 38/44
Homár meg szent szarvas..... Miért nem nevezik nevén a dolgokat ha ilyen okos művészek?! Mitől szebb a popo a seggnél?
feb. 11. 19:21 | 37/44
megkaptad a választ ? :D műveletlen goldie :DDD pedig annyi szabadidőd van másokat lesni :DDD inkább olvasnál kicsit :D v művelődnél helyette :D proli szuka :DDD hahahah
feb. 11. 19:10 | 36/44
akkor te sem értetted amikre azt mondtad h nem tetszett igaz ? :D ritka egy gyökér vagy te :D illetve nem :D charliewilson gladyator, hellas 1903, bubó74 :D vajon mennyi nikked van még ? :D hülyegyerek azért mert több nikken szopsz v húzol le egy filmet attól nem lesz igazad :D lelkisérült idióta :D de hanguk szagod van :DDDD
feb. 11. 18:46 | 35/44
A rendező is ugyanaz. Ami viszont meglep (illetve sajnos már nem lep meg), hogy vannak, akik egy művészfilmben logikát keresnek, és lesza...zzák azt, amit nem értenek. Ilyenkor bölcsebb csendben maradni.
feb. 04. 23:05 | 34/44
Érdekes film volt.
Engem dialógusaiban a Homár c. filmre emlékeztetett. (a szereplő is ugyan az)
feb. 03. 15:34 | 33/44
Őszintén, mennyire hihető az, hogy egy 16 évesnek olyan betegség van a birtokában, amit egy egész orvoscsoport képtelen gyógyítani? És mennyire hihető az, hogy egy ilyen szintű fenyegetés hatására a főhős nem fordul a rendőrséghez? Egy drámát meg lehet csinálni úgy is, hogy logikus legyen, de ez a film minden logikát mellőz.
jan. 26. 20:17 | 32/44
Euripidész Iphigénia Auliszban című ókori drámájának a mai korba ültetett változata a film. Abban Agamemnón megöli Artemisz istennő egyik szent szarvasát, amiért ő bosszút áll rajta. Innen a film címe.
jan. 26. 19:40 | 31/44
3 film közül választottam de rossz döntés volt
pont azt kérdeztem én is magamban hol volt itt a filmben a szarvas?? miért e z a címe?
valaki mondja már meg!...?
jan. 26. 19:32 | 30/44
ritkán bánom meg h megnéztem de ez most olyan volt..maga a sztori gyomorforgató..a kivitelezés szintén
közepén már kimentem volna de kíváncsi voltam a végére.....na az volt a legundorítóbb
nézők közül többen eltakarták az arcukat bizonyos jeleneteknél
***spoiler***spoiler***spoiler***egész végéig úgy tűnik a 3 családtagból a nejét fogja kiválasztani..helyette gyomorforgató döntést hoz amit röhejesen körbeforogva visz véghez.. a pasi helyében én magammal végeztem volna..mindenkinek jobb
***spoiler vége***
szintén Kidman játéka miatt néztem meg..de még vele együtt is gyenge volt
Colin Farrellt sosem bírtam..itt most úgy néz ki mint egy gyerek műszakállal tök férfiatlan
1 / 3 oldal
 hozzászólás/lap