Amennyiben észrevétele van vagy hibát észlel, kérjük küldjön e-mailt!

Sorrend időben: csökkenő / növekvő
Téma: Dunkirk
  • Előző
  • Következő
5 / 14 oldal
 hozzászólás/lap
2017. szept. 04. 13:09 | 140/200
Nem rossz film, de nem pontosan így történtek a dolgok.
2017. aug. 28. 23:41 | 139/200
Jaja Gabi nyanyus jó arc volt, ügyesen filézte ki a trollokat :D
2017. aug. 28. 23:39 | 138/200
Remélem hogy nem magaddal pacsizol le, mert az ciki lenne.
2017. aug. 28. 23:24 | 137/200
Amikor a Wonder woman-nél volt egy kis ellenszenveskedésünk azt hittem, hogy fórumos konfliktusaink lesznek, mint mondjuk anno az Eredetnél DiCaprioFan1-gyel, de most kellemeset csalódtam. Mostmár tudom, hogy bízhatok benned, mint mondjuk anno Gabanna99-ben, aki sajnos törölte a felhasználóját.
2017. aug. 28. 23:19 | 136/200
Tudatlan vagy! XD Nolan egy nagyon jó rendező, ott van neki a Batman, az Eredet stb. Nézd csak meg, hogy mennyien értékelték azokat is pozitív véleményekkel. Te csak egy izléstelen ripacskodó seggarc vagy, akinek az ilyen jó rendezők csak senkiházi barmok. Ha nem szereted a filmjeit akkor ne nézzed és lehet, hogy ez egy fércmunkája, de egy kötelező néznivaló alkotás. Csak te vagy olyan tudatlan, hogyha van egy filmben egy hiba, akkor az nálad a béka s*gge alatt van.
2017. aug. 26. 21:50 | 135/200
direkt írtam nem?! "és ne jöjjenek a tizenéves buta suhancok, nem érdekel egy makogó, ízléstelen, tanulatlan majom véleménye."
le van írva
2017. aug. 26. 19:08 | 134/200
Nem tudtam végignézni. 5/10.
2017. aug. 26. 18:24 | 133/200
A másik meg:

Megírta vagy egy oldalban, miért f*s ez a filmnek nevezet förmedvény, erre te kiemeled azt az egy mondatot, ahol leszólja ezt a felfuttatott senkiházi rendezőt.
Téged kéne innen kimoderálni, kisfiam!
2017. aug. 26. 12:35 | 132/200
Személyeskedő??
LoL!!
Mert megmondta a véleményét a nagy Nolan-ról?

Komolyan nem vagy 100-as, hogy így véded ezt a senkiházi nyomorult rendezőt.
Pénzt kapsz érte, vagy mi?

Bizony demokrácia van kisfiam, és elmondhatja mindenki a véleményét.
Jobb, ha belenyugszol.
2017. aug. 26. 12:17 | 131/200
"Eddig semmi bajom nem volt ezzel a kókler rendezővel, de ilyen filmet csak teljesen fogyatékos, igénytelen, ostoba senkik rendeznek."
Az ilyen alpári, személyeskedő beszólásokat ki lehetne moderálni nyugodtan...
2017. aug. 26. 12:16 | 130/200
"És ez a film eddig a kritikusok és nézők ZÖMÉNEK is tetszett. Ez tény." Nem tudom, ezt a tényt mivel támasztod alá.
Ezt komolyan kérded? :D Az IMDB szavazatok arányával, amivel simán benne van minden idők legjobb filmjei között (ezt ugye a nézők hozzák össze), a Metacritic, Rotten Tomatoes, stb, portálokon is messze 90% fölött áll. Ami meg ugye a kritikusok véleménye. Erre alapozom... ;) Ezek szerint a nézők és kritikusok túlnyomó részének is tetszett. Egyéb? :D
2017. aug. 24. 23:04 | 129/200
Eddig semmi bajom nem volt ezzel a kókler rendezővel, de ilyen filmet csak teljesen fogyatékos, igénytelen, ostoba senkik rendeznek.

Az egész film semmiről nem szól csak hogy kimenekítik őket, meg van egy hülyegyerek (ilyen fejjel hogy lehet valaki beválogatni a castingra?) akit leütnek. Nincs csatajelenet, nincs magyarázat, nincs háttér, nincs másik oldal, pedig a németeknél karakterek voltak, nem síró kisgyerekek. Telik az idő, de azt nem tudják kitülteni tartalommal, akár egy képeslapot is nézegethetek másfél órág elmélkedve, ugyanazt képes adni. és ne jöjjenek a tizenéves buta suhancok, nem érdekel egy makogó, ízléstelen, tanulatlan majom véleménye.

Kenneth Br. legrosszabb szerepe, a vadonatúj Hugo Boss egyenruhájában, ami abszolút nem korhű, viszont nagyon divatos.
szegény Kenneth nagyon nevetséges hogy végig a mólón áll az egész film alatt, már komikus könyörgöm, mit csinál ott? ott is alszik? ott beszélik meg a terveket, ott filozofálgatnak, jó hogy recepteket nem cserélnek a mólón, vagy sakkozhatnának is, mert egy-két sakkparti a filmidőbe befért volna, helló, ne pazarolják az időnket. nem a köldöküket kell nézni, hanem pár izgalmas sakkpartit, és máris van értelme a filmnek, nem a mólón kell állni egész nap... HOL A PARANCSNOKSÁG? vagy az angol hadsereg az ennyi? nem rádióznak csak fürdőruha van a menetfelszerelésben?!

a katonák meg persze csak ott álldogálnak a mólón, mint akik a moziba várnak a sorban, HOL A KATONASÁG, ami védi a mólót?! mert ott van nem messze a német páncélos hadosztály, nemcsak 500 angol katona, meg 15 kishajó van ám beach houson b+! persze a németek nem támadtak, mert megtiltották nekik, node attól még egyik angol tiszt se olyan ostoba, és nem is tudják a jövőt, hogy csak úgy beállítják a katonákat, mint a marhát a vágóhídon! ekkora analfabétizmust nem szakmai dilettantizmusnak, hanem életvezetési problémának hívják, a rendező amúgy egyedül tud enni?
Vajon hogy maradt a dűnéken 32 000 szövetséges katona holtteste? Pedig ők is beállhattak volna a sorba a mozinál.

persze megvárta az utolsó katonát is Kenneth, aha, a mólón, abszolút semmi jelentősége nem volt egy közkatonának egy tanult, képzett parancsnokhoz képest. de a mi Kenethünket különb fából faragták, mint az egész angol hadsereget, lehet ezt csinálni, igen, egy fantasy filmben, nem egy történelmi-háborús eposzban.

Tom Hardy mint jó pilóta? egy a vágóképekkel, rossz felvételekkel együtt max 2 órás jelenettel? nem is látjuk az arcát, le se száll a földre, hogy beszéljen a technikussal meg elszívjon két cigit.

és mi van Hitlerrel, nehogy már csak az angol pátoszos giccs legyen egy ilyen történetnél, miért engedte el az angolokat? ez a történet lényege nem az hogy a szerencsétlenek hogy menekülnek el (mert ez kit érdekel?), hanem hogy miért engedte el őket Hitler. már megint, csak egy analfabéta prolit nem érdekli a történet legizgalmasabb része. Végezhetett volna tán ezután az egész angol sereggel, de nem tette, Göringgel akarta gyakoroltatni a légierőt? vagy testvérnépnek tartotta az angolokat és nem akart velük háborúzni? bár erre semmilyen forrást nem találtam, én is talán csak a félhülye drábiktól hallottam nagyon régen, aki szerint Petőfi apja Széchenyi lehetett.

\"1940. május 22-én a németek ostrom alá vették Calais-t, május 24-én pedig a német páncélosok már Dunkerque külterületén voltak. Ekkorra Hitler parancsnokai kifejezett ellenvetése ellenére leállíttatta a Wehrmacht előrenyomulását, meghiúsítván ezzel a brit erők teljes megsemmisítését. A furcsa parancs a mai napig Hitler legvitatottabb utasításainak egyike. Egyik oka lehetett, hogy a páncélosok túlságosan előre törve védelem nélkül maradtak, és a gyorsan megnyúlt utánpótlási vonalakkal könnyen gond lehet. A másik magyarázat szerint Hitler Hermann Göringnek akarta gyakorlatozásra átadni a helyzetet, mivel Göring azt ígérte, majd a Luftwaffe elintézi a dolgot.\"

egy csomó lőszert és járművet hagytak az angolok a németeknek, erről is kéne ám beszélni a nagy hőspátoszban, mutatni, nemcsak a semmitmondó kék eget meg a vizet.

Heinz Wilhelm Guderiant olvassátok el a wikipédián, micsoda egy fickó volt. neki kellett volna lennie az egyik fő szereplőnek, ha nem egy analfabéta a rendező.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Heinz_Guderian
Sven Hassel regényeket kéne megfilmesíteni, nem ezeket a b**ikat. Porta, Papa, meg ki volt még?
2017. aug. 21. 22:21 | 128/200
EGY! Ugye tudod kis barátom, hogy igazából nem is nagyon vártam ezt a filmet, csupán az apám szülinapi alkalmából mentünk el. Éshát nem voltak nagy elvárásaim ettől az alkotástól, de ahhoz képest végig lekötött egyedül annál a momentumnál zavarodtam össze, hogy egy óra alatt megy a repülő, egy nap alatt a hajó és egy hét alatt a gát(nem tudtam pontosabban megfogalmazni), de ettől függetlenül az a több szemszögből mutatás például egy kreatív ötlet volt. Meg még az is hatásos volt, hogy a németeket nem mutatták. Nem azt mondom, hogy leesett az állam ettől az alkotástól, de azért elvoltam vele.
KETTŐ! giggs nem a haverom, sőt a Wonder woman-nel kapcsolatban még volt egy kis összeveszésünk is. Egy szóval: POFA BE!!!
2017. aug. 21. 17:17 | 127/200
Egyet kell, hogy értsek veled, hasonlóan látom én is.
Nolan egy művész-háborús filmet akart csinálni csak nem lett elég ütős úgy zusammen.
Szeretem Nolan filmjeit a Tökéletes trükk szerintem messze a legjobb tőle, de a Following és a Memento is többszörnézős, ....de ez a film egy ilyen kaliberű rendező-zsenitől gyenge.
Már az Interstellar is nagyon "sántított", ez pedig szerintem a leggyengébb alkotása lett, kezd kifogyni belőle a szufla úgy látom.

5/10.....a látvány és a képek miatt.
2017. aug. 19. 22:52 | 126/200
"És ez a film eddig a kritikusok és nézők ZÖMÉNEK is tetszett. Ez tény." Nem tudom, ezt a tényt mivel támasztod alá. Mi kb. húszan kezdtük el nézni a moziban, a végére maradt bent kb. 7-8 ember a teremben,de én is csak azért maradtam, mert a haverom végig akarta nézni. Nem vagyok Nolan-ellenes, a Memento vagy a Követés kifejezetten a kedvenc filmjeim közé tartozik, a Tökéletes trükköt is nagyon szeretem, és a többi filmje is,amiket eddig láttam (azaz kb. az összes) egész jó. Ez viszont nekem hatalmas csalódás volt, régen jöttem már ki úgy moziból, hogy arra gondoltam, elpazaroltam két órát az életemből. Biztos vagyok benne, hogy azoknak a többsége, akiknek teszik a film (a többésége, nem mind), ha úgy látta volna ezt a filmet, hogy nem tudja, ki rendezte, teljesen átlagos filmnek tartaná. Ha valakit, hát engem nem lehet vádolni azzal,hogy az agyatlan látványfilmeket szeretném, kifejezetten szeretem a lassabb sodrású filmeket, de ennél unalmasabb háborús filmet még nem láttam. Megértem, hogy a jellemábrázolás szándékosan nem volt kidolgozva,hogy nem akart igazi főszereplőt, hogy inkább egy dokumentarista filmet akart csinálni, de pont itt van a probléma, mert ez minden volt,csak dokumentarista nem. Igazából már leírták előttem is, hogy mi volt a gond, hogy kb. 100 statisztával próbálták érzékeltetni egy 300,000-es hadsereget, akiket 10 hajóval mentettek ki, hogy kb. 5 repülőgépes légi csaták voltak benne,stb. Lehet kevés szereplős háborús filmet is rendezni nyilván,de ennek a filmnek pont az lett volna a léyege, hogy mennyi embert mentettek ki. A már szintén említett tábornok sablonos szövegéről nem is beszélve... Amikor a legelején megláttam a műanyag reluxákat a házak ablakain, már akkor éreztem, hogy itt sántítani fog valami a hitelességgel. Sokáig lehetne sorolni még a hibákat,de nem sok értelmét látom. Engem nem zavar,ha valakinek ez a film tetszik, ízlések és pofonok. Szeretem CN filmjeinek a többségét, de nekem ez a film az utóbbi idők legnagyobb csalódása volt. Majd biztos megkapom, hogy nem tudom, mi az a művészet, de el kell hogy keserítsem előre is, kifejezetten szeretem a kis költségvetésű művészfilmeket. Ebben a filmben szépek voltak a képek, és ennyi, ettől még nem lesz valami művészfilm.
  • Előző
  • Következő
5 / 14 oldal
 hozzászólás/lap