Amennyiben észrevétele van vagy hibát észlel, kérjük küldjön e-mailt!

  • Következő
1 / 77 oldal
 hozzászólás/lap
1143 találat
Film | A mentalista | wrossi 2016. márc. 11. 21:47
Sokkolt,hogy Michelle meghalt.Drukkoltam nekik Wylie-val és így most annak is vége még mielőtt elkezdődhetett volna.
Tudom,hogy csak egy sorozat,de akkor is kegyetlenség így belenyúlni.Hiányozni fog az a lány a hátralévő részekben.
Film | Kolibri kód | wrossi 2015. márc. 08. 15:06
Spoiler


Ő végig úgy érezte,hogy nem érdemel boldogságot,de azért vágyott rá mint minden ember.Erről a vívódásról szólt a film,egy jó emerről akit elsodort az élet.Végig abban bíztam,hogy talán nem rohan a vesztébe.Ugyan nem az lett a vége,hogy szitává lőtték egy egyenlőtlen küzdelemben,de tovább büntette magát valamiért amit talán el sem követett.
Film | Harcban élve | wrossi 2015. márc. 07. 20:57
Kate Bosworth visszataszító ebben a szerepben,persze tudom annak is kell lennie,de ez rendesen le tudja rombolni bennem a róla kialakult képet.
Film | Equilibrium - Gyilkos nyugalom | wrossi 2015. feb. 28. 22:30
Spoiler


Egy ilyen társadalom soha nem omolna össze,mert soha nem is jöhetne létre.Aki egyszer már érzett az nem hajlandó lemondani erről inkább meghal,esetleg olyan embereket lehetne erre a sorsra kárhoztatni akik soha nem éreztek semmit,akik újszülöttként csöppennek bele ebbe az üres világba.
Ez egy erőszakos világ amely hamis ideológiára épült,valójában csak néhány ember hataloméhségét volt hivatott csillapítani.
Film | Az emlékek őre | wrossi 2015. feb. 22. 01:01
***SPOILER***


Bocsi,lemaradt a spoiler szócska.
Film | Az emlékek őre | wrossi 2015. feb. 22. 00:55
Az emberből nem lehet kiölni azt amitől ember az ember.Ha ezt megteszik akkor onnantól már más néven kell szólítani.Ha megpróbálnak mindent eltüntetni ami rossz akkor a jó dolgok is értéktelenné válnak.Ha az ember beteg akkor nem vágyik semmi másra csak arra,hogy újra egészséges legyen.Olyankor nem fontos a pénz,a szex,a finom ételek,a jó filmek.Alapesetben ezek azok a dolgok amikért küzdünk,amikből többet és többet akarunk,de ha megbetegszünk akkor megváltoznak a priorítások és a sok apróság helyett csak egy valamire törekszünk,a gyógyulásra.A betegség utáni első napokban a legszebb az élet,mikor még tudjuk értékelni az életet magát és nem az extrák a fontosak,de ahhoz,hogy értékelni tudjuk a jót kellenek a rosszak is,mert csak így tudunk különbséget tenni a kettő között.
Nem az a meglepő ahogyan Jonas reagált a tudásra,az érzelmekre hanem az,hogy az elődei miért nem tették ugyanezt.
Ebben a világban olyan zombikat hoztak létre akik ugyan nem haraptak,de mást sem tettek.

Nem a gonoszságot iktatták ki a világukból hanem éppen ellenkezőleg,a gonosz ilyen alattomos módot választott arra,hogy az embereket megfossza mindattól amiért érdemes élni.
A külső világ,a nagy egész világ továbbra is létezett,nem arról volt szó,hogy az megsemmisült és a helyén jött létre ez az izé hanem párhuzamosan létezett a kettő,mert valami ba-rom úgy gondolta,hogy így jobb lesz.

Joey Potter soha nem vállalt volna be egy ilyen szerepet,ez a nő már nem ugyanaz az ember,megváltozott másmilyen lett és nem a jó értelemben.
Film | Az emlékek őre | wrossi 2015. feb. 21. 21:07
Ez egy hibátlan gondolat,csak hajlamosak vagyunk megfeledkezni róla,kell néha valami ami újra eszünkbe juttatja.
Film | Női szervek | wrossi 2015. feb. 08. 22:08
Spoiler


Hát nekem a macskás poén jött be a legjobban,de az is állat volt mikor vissza kellett döfnie a kést Ashburn lábába és volt még vagy húsz másik.Nagyon ritka,hogy nő szájából elhangzó káromkodások ennyire ne zavarjanak,utoljára a Dexterből Carpenter kisasszony szitkozódásait élveztem ennyire.
Azzal nem értek egyet,hogy Melissa McCarthy lejátszotta volna a színről Sandrát.Tény,hogy a szinkron és a könnyedség miatt az ő karaktere elevenebb volt,de szerepe szerint Ashburn egy karótnyelt,munkamániás FBI ügynök volt,ő nem kezdhetett el brillírozni mert azzal kilépett volna a szerepéből.Ahogy haladt előre a film kezdett az a karó egyre apróbb darabokra törni,így Bullock is felnőhetett McCarthy mellé és meg is tette.
Nekem bejönnek az ilyen antinők akiken látszik,hogy ott van bennük a lehetőség csak elfojtják.Egy pici igazítás kell csupán és bárkivel felveszik a versenyt.
Film | Gravitáció | wrossi 2015. feb. 08. 20:12
Ami engem nagyon zavart az a borzasztóan idegesítő hangulat fokozó zene az eleje felé,a nőci éppen fejtegette,hogy a világűr legvonzóbb tulajdonsága a csend erre benyomnak egy ilyen zenét ha ezt lehet egyáltalán annak nevezni.
Én nagyon sokat tanultam ebből a filmből.Csak figyeltem,hogy hány opció van egy űrhajós számára ha vissza akar térni a Földre.Azt gondoltam ha valami lesz az űrhajóval akkor game over,de itt látható volt,hogy ez koránt sincs így.Nagy megkönnyebbülés lehet úgy felmenni,hogy az ember tudja már ott sincs teljesen egyedül.Ebben az esetben most egyedül volt,de az emberkéz alkotta segédeszközök megmentették az életét.
Egy picit bosszantó,hogy az ilyen filmekben mindig elfogy valami amire éppen nagy szükség lenne.Oxigén,idő,üzemanyag vagy éppen a megmentő kötél rövidebb tíz centivel,ezek olyan dolgok aminek a hosszát,mennyiségét meg lehetne duplázni tanulva az előző küldetésből.Persze lehet,hogy akkor is hiányozni fog tíz centi.
Nem igazán érzékeltem a világűr végtelenségét,túl közel - elérhető távolságban - voltak egymáshoz a dolgok,bár az is lehet,hogy ez valóban így van.
Film | Szédületes éjszaka | wrossi 2015. feb. 06. 20:55
Amikor megérkezett a csaj a buliba én is lefagytam a fotelban és nem azért mert annyira szép a lány hanem mert éreztem,hogy mekkora fába vágja a fejszéjét Matt.Az ilyen szitu megoldása azért óriási feladat mert a srác már túl régóta álmodozik róla és minden nappal csak magasabbra nő a hegy amit meg kellene mászni.Ilyenkor kell egy krízishelyzet amibe látszólag teljesen véletlenül együtt csöppennek bele,hogy a csajszi ne vágja le rögtön mire megy ki a játék,mire rájön meg már úgyis meg van hódítva,vagy nem.
A lényeg,hogy addigra kiderül aminek ki kell és akár sikerül akár nem onnantól már nincs újabb esély a próbálkozásra.
Akinek az egész filmből csak Dan Folger ökörködése tetszett annak kár volt megnézni ugyanis nem az volt a lényeg.
Minden félénk srácnak van a suliban egy Tori Frederking-je és ez a dolog háromféleképpen végződhet,megpróbálod és sikerül,megpróbálod és nem sikerül,vagy meg sem próbálod.Aki meg sem próbálja az húzza a legrövidebbet,én ebbe a kategóriába tartozom,ezért tudom,hogy így van.Az időzítés a lényeg,ha kínálkozik alkalom akkor meg kell ragadni,Dan szerint persze meg kell teremteni azt az alkalmat.A fő probléma az amiről a filmek nem regélnek,hogy ugyanaz a lány vagy 15 fiúnak lehet egyidejűleg a nagy ő,hiszen minden suliban van egy bizonyos lány aki az álmok netovábbja.Akkor van mákod ha neked nem ez a lány tetszik mert akkor máris zsír helyzetben vagy,a konkurensek ugyanis egy másik lányra vannak rá állva.
Az én időmben nem voltak ilyen filmek vagy csak nem voltak elérhetőek,pedig jobb lett volna mert ezekből lehet ám bátorságot meríteni.Ez még akkor is igaz ha a te ügyed egészen más kimenetellel végződik mint a filmben.Jobb tudni mint soha meg nem tudni.Ha meg összejön az valami fantasztikus érzés lehet.
Hányan veszik el az igazit,hányan a majdnem igazit és hányan házasodnak csak azért mert jobb mint egyedül lenni?
Film | Bobby Long | wrossi 2015. feb. 05. 00:42
A legrövidebb út a mennybe egyenesen a poklon át vezet.Nos ez a filmre is igaz,mert helyenként kiábrándító és nyomasztó volt,de a vége egészen felemelőre sikeredett,elfeledtetve azt a szenvedést amit a közepe jelentett.Látszólag a semmiből nőtt ki valami eszünkbe juttatva,hogy sosincs késő újra kezdeni.A Good Will Hunting-ban Matt Damon takarítóként tengette a napjait,de Harvardon takarított.Nincsenek véletlenek,a tudás utat tör magának csak olykor ez eltart egy darabig és az sem árt ha van ami ösztönzi az embert.
Film | A túlélő | wrossi 2015. jan. 04. 21:56
Az üzleti érdekektől mentes világ már soha többé nem tér vissza azt nyugodtan el lehet felejteni.Minden legalább részben tájékozott embernek van egy össz világképe,ami nagyjából annyit jelent,hogy képes megállapítani ki a gonosz és ki a jó.Születésedtől fogva gyűlnek az információk,rajtad múlik,hogy mit tartasz hitelesnek és mit nem.Ezekből az infókból kell meghoznod a döntést,kiben bízol és kiben nem.Én nem tartom magam hiszékeny embernek és könnyen befolyásolható sem vagyok,ezért úgy gondolom nem tévedek nagyot amikor azt mondom ebben a harcban Amerika a jó és a tálibok a gonoszok.Ha megpróbálnám megindokolni lehet,hogy lőnék néhány bakot,de ettől a végkövetkeztetés még jó.
Más összevetésben már lehet,hogy Amerika jósága is megkérdőjelezhető,de mint már korábban kifejtettem én cselekvés párti vagyok,viszont a világ jelentősebb országai az igazán fontos kérdésekben inkább a halogatást preferálják.
Film | A túlélő | wrossi 2015. jan. 04. 20:22
Amerika önmagát felhatalmazva ártja bele magát más országok ügyeibe,ez nem jó így és olykor szükségtelen is,de abban egyetérthetünk,hogy a világban sok gonoszság van aminek nem Amerika az okozója.Amerika bevállalja azt amihez a világon egyik országnak sem fűlik a foga,mert sokkal könnyebb tétlenül ülni és ítélkezni afölött aki tesz is valamit.Amit tesznek az önös érdekektől nem mentes és sok szempontból megkérdőjelezhető,de ugyanakkor szükséges is,kell valaki aki fenyegetést jelent a színtiszta gonoszra amely fenyegetés híján elszaporodna.
Elcsépelt mondás,de igaz,hogy a gonosznak annyi is elég ha a jók tétlenül állnak.
Ítélkezni könnyű,tenni valamit nehezebb,de úgy cselekedni,hogy csak jót tegyél na az az igazi kihívás.
Film | Doktor House | wrossi 2015. jan. 03. 17:43
A 4.évad 15.részében az tényleg Cuddy teste volt,vagy csak valamilyen ügyes trükköt alkalmaztak,mert én nem láttam hibát azon a testen.Lisa már 42 éves volt 2008-ban és az évek látszódnak is az arcán,de a teste mint egy 20 éves fitness edzőé.
Személy | Lisa Edelstein | wrossi 2015. jan. 03. 13:49
Ritka az ilyen nő,alapvetően nem szép,de tud nagyon jól is kinézni.Például Martina Hingis is ebbe a kategóriába tartozik.
  • Következő
1 / 77 oldal
 hozzászólás/lap
1143 találat